HABERLER » Haberler / Duyurular » Avusturya Liseli Sanatçılar -Anılar İçinde Bir Yürüyüş- Sergisi: Eserler ve Fiyatlar Kataloğu

Avusturya Liseli Sanatçılar -Anılar İçinde Bir Yürüyüş- Sergisi: Eserler ve Fiyatlar Kataloğu

Değerli Sanatseverler, sevgili Avusturya Liseliler topluluğu…

Bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz Avusturya Liseli Sanatçılar «Anılar içinde bir yürüyüş» sergisi İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Miras kapsamında restore ettiği büyülü güzellikteki Metrohan’da 27 Nisan 2024 tarihine kadar gezilebilecektir. Bu yıl 31 sanatçımızın değişik disiplinlerde ürettiği eserler beğenilerinize sunulmuştur. Sergimizin amacı hem okulumuzdan mezun olan sanatçılarımızın eserlerini geniş kitlelere tanıtmak hem de 30. yılını kutlayan vakfımızın, ana kuruluş amaçlarından biri olan, Avusturya Lisesi’nden mezun olmuş olan genç kardeşlerimizin yurtdışında yapacakları üniversite eğitimlerine maddi destek sağlayabilmek için kurduğumuz burs fonunu güçlendirmektir.

Küçük küçük birikimler ile oluşturduğumuz bu kaynaklar ile başarılı gençlerimizin geleceğinde fark yaratabilecek bir camiayız, hepinizin desteklerini bekliyoruz. Bu dijital katalogda sergilenen eserler ve onları yaratan sanatçılarımız hakkında bilgiler bulacaksınız ve bu güzel eserleri satın almak istediğiniz takdirde, gerek sergide daimi olarak bulunan görevlimiz Ayşegül Yüksel, gerek Vakıf Müdürümüz Dilek Azizoğlu ile (0 532 352 27 52) veya doğrudan benim ile iletişime geçebilirsiniz.

Sergiye eserleri ile katılan, eserlerini bağışlayan, satıldığı takdirde eser satış gelirlerini bağışlayan, koleksiyon parçası eserleri ile sergimizi zenginleştiren tüm sanatçı arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Sevgi ve saygılarımla…

Avusturya Liseliler Vakfı Yönetim Kurulu adına
İbrahim E.Temo
Başkan

Bölümle ilgili diğer başlıklar

Copyright © 2024 Avusturya Liseliler Derneği
Designed by: OrBiT