HABERLER » Haberler / Duyurular » 2021 Çin Yeni Yılı Etkinliği – 13 Şubat 2021 Cumartesi Canlı Yayında Buluşuyoruz! – Esra Koyuncu (AL 86)

2021 Çin Yeni Yılı Etkinliği – 13 Şubat 2021 Cumartesi Canlı Yayında Buluşuyoruz! – Esra Koyuncu (AL 86)

Uzakdoğu'da yeni yıl 12 Şubat'ta başlıyor. 2021 Öküz Yılı’nda gündemi neler oluşturacak? Ekonomi, siyaset, sağlık, yeni trendler, yaşam tarzları, yeniçağın adımları ile beraber hayatınıza aşk, bereket ve daha fazla huzur katmak için bireysel ipuçları, 2021 kimlere iyi gelecek? Artık tüm yaşamı sığdırdığımız evlerimizde hangi yönler bereketli, hangi yönler kavgaya açık? Kendiniz ve öğrenim hayatı kökten değişen çocuklarınız için ideal çalışma ortamları... Kısacası yeni sene ile ilgili tüm merak ettikleriniz ve geleceğe dair ilginç projeksiyonlar...

İşinize yarayacak bilgiler, çok renkli ve değerli konuklar ile 6.  "Geleneksel Çin Yeni Yılı Etkinliği" 13 Şubat'ta canlı yayın ile ONLINE platformda. Ekonomide İstanbul Portföy'ün ortaklarından Tufan Deriner;  kültür, sanat ve modada Tülin Kermen; sağlıklı yaşamda Dr. Onur Aydınoğlu ile dopdolu bir program için bir araya geliyoruz. İster şık şıkıdım giyinin, ister yumuşak pijamalarınızla katılın. Ama ne yapın yapın, 13 Şubat'ta 4 saatinizi bize ayırın. Alın kâğıdı, kalemi elinize, 2021'in notlarını tutun, kendi planlarınızla karşılaştırın, nefis bir Cumartesi gününü beraber geçirelim.

Alışverişsiz olmaz diyenleri duyuyoruz! Bu sene fuaye alanı yok sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz. Dijital ortamda hazırladığımız fuaye alanında sizleri renkli Feng Shui stantları bekliyor olacak. Koruma ürünlerine, Feng Shui objelerine, birbirinden güzel takılara, kokulara, nazar setlerine, sağlığınızı destekleyecek çim sularına ve daha neler nelere bir tık ile ulaşabileceksiniz. Stant alanlarında chat ve canlı video bağlantıları ile sorularınızı sorabilir, istediğiniz ürünleri satın alabilir ve broşürlere bakabilirsiniz. Ayrıca Lounge'da arkadaşlarınız ile buluşarak, chat (sohbet) edebileceksiniz.

Her zamanki gibi sürpriz çekilişleri de heyecanla bekliyoruz, çünkü bu seneki hediyeler İNANILMAZ!!!. Bir de bakarsınız size çıkar. Yeni yıla, hatta yeniçağa dair önemli planlar ve beklentileriniz varsa değerli bilgilerle, neşe ve keyifle dolu bu etkinliği kaçırmayın!

Saat: 14:30 - 18:00 (Stantlar etkinlikten 1 saat önce açılacak ve etkinlik bitiminden 1 saat sonraya kadar açık kalacaktır). Biletler 150 TL'dir. Biletinizi bu linkten alabilirsiniz: bit.ly/35MR75z . Giriş linkiniz, satın almayı gerçekleştirdikten sonra tarafınıza mail olarak gönderilecek ve yönlendirmeler yapılacaktır.

Esra (İlel) Koyuncu (AL 86)
Feng Shui Master
www.esrakoyuncu.com       [email protected]
 

Bölümle ilgili diğer başlıklar

Copyright © 2024 Avusturya Liseliler Derneği
Designed by: OrBiT