HABERLER » Haberler / Duyurular » Sanat Eserleri Depo Satışı: 44A Sanat Galerisi Teşvikiye, 2-9 Haziran 2014

Sanat Eserleri Depo Satışı: 44A Sanat Galerisi Teşvikiye, 2-9 Haziran 2014

                                            

 

2-9 HAZİRAN HAFTASI 44A SANAT GALERİSİ’NDE GARAGE SALE VAR!



SMG Multimedya
(Gül Gürer Alimgil - AL 80) sponsorluğunda gerçekleşek olan GARAGE SALE, 2 Haziran Pazartesi günü saat 18.00- 21.00 saatleri arasında, AVM yöneticileri ve perakende sektörünün ileri gelenlerinin de davetli olduğu, SMG canlı DJ performansı eşliğinde bir açılış partisi ile başlıyor.

44A Sanat Galerisi’nin büyük indirimlerle iyi bir sanat eserine sahip olmayı kolaylaştıracağı depo satışında, SMG Multimedya müzik desteği ve işbirliği ile adından çok söz ettirecek bir etkinlik olacağına inanıyoruz. Sergi bir hafta süreyle açık kalacak.

 - Depo satışı nedir?
44A Sanat Galerisi, sanatın demokratikleşmesi, eserlerin daha erişilebilir rakamlarla daha fazla sanatsevere ulaşması için Türkiye’de ilk defa hatırı sayılır indirimlerle bir depo satışı yapıyor.

İnsanların daha kaliteli bir yaşam için bilinçli tüketim yaptığı bir çağda, sanata karşı artan ilginin, sanat alışverişini arttıracağı ve dolayısıyla sanatsal üretimi de destekleyeceğine inanıyoruz. Sanatın dinamik yapısından ilham alarak, eserlerin depoda saklanmaktansa daha fazla izleyiciye ulaşmasını için pek çok sektörün uyguladığı depo satışını başlatıyoruz.

- Neden depo satışı yapıyoruz?
SMG Multimedya (Gül Gürer Alimgil - AL 80) işbirliğinde gerçekleştirilecek bu organizasyonun amacı sanat eserinin yolunu insanların yaşam alanlarıyla kesiştirmeyi hedeflemektir.

Bir sanat eserinin değeri, ne galericilerin övgüleriyle ne de müzayedelerdeki rekor fiyatlarla ölçülmez. Sanatseverlerin, bütçemi aşar mı, ileride değerlenir mi, sanatçı ne demek istemiş gibi streslere maruz kalmadan alışveriş yapabilmelerini istiyoruz.

Bize göre, izleyicinin beğenisi, seçtiği sanat eseriyle birarada yaşama arzusu, en önemli ölçüdür. Birlikte çalıştığımız değerli sanatçılarımızın birbirinden farklı ve benzersiz işlerini edinebilmenin yolunu kolaylaştırıyoruz. Biliyoruz ki, sevdiğiniz bir işi yaşam alanınıza taşıdığınızda, evinizi, iş yerinizi daha çok seveceksiniz.

- Nerede, Ne Zaman?
2-9 Haziran tarihleri arasında, 1 hafta, her gün 11.00-19.00 saatleri arasında.

44A Sanat Galerisi
Ahmet Fetgari Sokak 44/A, Teşvikiye

Tel: 0212 233 33 80 / 0534 221 71 19
[email protected]   /   www.44a.com.tr

 

Bölümle ilgili diğer başlıklar

Copyright © 2024 Avusturya Liseliler Derneği
Designed by: OrBiT