HABERLER » Haberler / Duyurular » Zaman İçinde Biçim Biçim Müzik, 7-10 Kasım 2014 Zürih - Folktur (Nuray Erten AL 75)

Zaman İçinde Biçim Biçim Müzik, 7-10 Kasım 2014 Zürih - Folktur (Nuray Erten AL 75)

Sevgili Dostlar,

Yeni ve sıra dışı bir müzik turumuzda tekrar beraber olabilmek amacıyla, oldukça titiz bir şekilde uğraşarak sizlere, hem müzik hem de seyahat açısından doyurucu olduğunu umduğumuz bir program hazırladık.

Bu sefer değişiklik yaparak geziye katılanlara bir seçenek sunmak istedik. Gezimizi uzatarak, isteyenlerle beraber bir gün de Luzern’e gitmeyi planladık. Zürih’te ki yoğun programımızdan sonra dinlenmek  ve bitmek üzere olan sonbaharda keyifli bir gün geçirmek isterseniz,  mutlaka bir hovardalık yapıp bizle beraber olun deriz. Luzern’de nostaljik bir gemi turundan sonra çok özel bir şatoda gecelemeyi planladık. Şato otelimizin restoranında sizler için hazırladığımız gala akşam yemeğine davetlimiz olarak katılmanız bizi çok mutlu edecektir.

Zürih, eminim ki hepinizin gördüğü ve tanıdığı bir şehir, ancak bir de Folktur ile beraber başka bir pencereden bakmak ilginç olabilir. İsviçre tabiatının tadı sonbaharda farklıdır, yaşamaya değer… Bu gezimizde de sizleri mutlu etmeyi, evinize unutulmaz hatıralarla dönmenizi ümit ederken, bundan sonraki müzik seyahatlerimizde de tekrar bir araya gelmeyi dileriz.

MUAMMER ERBOY'un (AL 75) sizlere mektubu ve detaylı program için tıklayınız.

Saygılarımla,

NURAY ERTEN (AL 75)
FOLKTUR SEYAHAT ACENTASI

Cumhuriyet Cad. Çınarcık apt. No 69 Kat 2, 34373 Elmadağ – Istanbul
Tel: 90 (212) 233 29 0090  / Fax: 90 (212) 225 58 36
Email: [email protected]   /   Web: www.folktur.com


 

 

Bölümle ilgili diğer başlıklar

Copyright © 2024 Avusturya Liseliler Derneği
Designed by: OrBiT