HABERLER » Haberler / Duyurular » RECHTSANWALTSANWÄRTER/-INNEN und/oder RECHTSANWÄLTE / RECHTSANWÄLTINNEN - Genç / Şeker / Uğurlu Avukatlık Bürosu,05.08.2022

RECHTSANWALTSANWÄRTER/-INNEN und/oder RECHTSANWÄLTE / RECHTSANWÄLTINNEN - Genç / Şeker / Uğurlu Avukatlık Bürosu,05.08.2022

 

Als boutique Rechtsanwaltskanzlei in Istanbul sind wir insbesondere in den folgenden Rechtsgebieten spezialisiert: Baurecht, Datenschutzrecht, IT-Recht, Schiedsverfahrensrecht sowie Gesellschafts- und Unternehmensrecht. 

 
 

Für den Bereich Baurecht und Wirtschaftsrecht suchen wir 

RECHTSANWALTSANWÄRTER / -INNEN und/oder RECHTSANWÄLTE / RECHTSANWÄLTINNEN

 
 

Wir bieten Ihnen 

  • eine abwechslungsreiche und interessante Tätigkeit
  • eine solide Ausbildung
  • Dienstort Kanzleisitz in Istanbul
  • Grenzüberschreitende Projekte

Bitte beachten Sie, dass für diese Stelle perfekte deutsch und türkisch Sprachkenntnisse erforderlich sind. Daher werden nur deutschsprachige Bewerbungen bewertet. Bewerbungen richten Sie bitte per Email an [email protected] (zHd. RA Mag. Numan Genç) 

Wir freuen uns auf Ihre Bewerbung!
___________________________________________________

GSU Hukuk, Milletlerarası ve Yerel Tahkim, İnşaat Hukuku ile Şirketler ve Ticaret Hukuku ile Veri Koruma alanlarında uzmanlaşmış Türkiye, Avusturya, Almanya, İtalya, İspanya, Macaristan, ABD ve Malta’da faaliyet gösteren butik bir hukuk bürosudur.

GSU Hukuk, uzman ve çok uluslu avukatları ile Türk ve yabancı müvekkillerine Türkiye’de ve/veya yurt dışında, özellikle inşaat projeleri, tahkim yargılamaları, sınır ötesi yatırımlar, uluslararası ticari işlemler, veri koruma, vergi optimizasyonu, uyum ve anlaşmazlıklar alanında avukatlık ve danışmanlık hizmeti vermektedir.

İnşaat Hukuku alanında çalışmak üzere tercihen anadili Almanca olan ve çok iyi derecede İngilizce bilen bir STAJYER AVUKAT ve/veya AVUKAT arayışındayız. 

Avusturya veya Almanya'dan mezun ve Türkiye'de denklik yapmış veya denklik aşamasında olan adaylara öncelik tanınacaktır. Bu pozisyon için mükemmel Almanca ve Türkçe dil becerileri gerekmektedir. Bu nedenle sadece Almanca dilindeki başvurular değerlendirilecektir. İleri seviyede sözlü ve yazılı Almanca bilmeyen ve çalışamayan adayların başvuru yapmamasını rica eder bu başvuruların dikkate alınamayacağını dikkatinize sunarız. 

Başvurularınızı lütfen [email protected] adresine iletmenizi rica ederiz. 

Başvurularınızı heyecanla bekliyoruz!

 

Bölümle ilgili diğer başlıklar

Copyright © 2024 Avusturya Liseliler Derneği
Designed by: OrBiT