HABERLER » Haberler / Duyurular » Kastamonu Uğurlu Konakları Türkiye’nin En Güzel Küçük Oteli Oldu! – Gülsen Kırbaş (AL 77), Şubat 2013 | AVUSTURYA LİSELİLER DERNEGİ

Üyemiz Gülsen Kırbaş’ın (AL 77) sahibi olduğu Kastamonu Uğurlu Konakları Şubat 2013’te Küçük Oteller Sitesi’nin sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden gerçekleştirdiği “Türkiye'nin en güzel küçük otelini seçiyoruz” anketiyle yapılan oylama sonucu yaklaşık 400 küçük otel arasında birinci oldu.

Kastamonu Konak İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Gülsen Kırbaş oylama sonuçları açıklandıktan sonra şunları söyledi: “2 haftayı aşkın bir süredir devam eden Türkiye'nin 'En Güzel Küçük Otelleri oylamasında, bizi seven ve beğenenlerin oyları ile Uğurlu Konakları birinci seçildi. Konağımıza oy veren, destekleyen herkese sonsuz teşekkürler... Bizi en çok mutlu eden, bu yarışmayla öncelikle Küçük Otellerin, küçük otelciliğin gündeme gelip, Türkiye'nin birbirinden güzel küçük otellerine dikkat çekilmiş olmasıdır. En büyük yarar ve en önemli çıktı budur bana göre. İnsanlar, 15 gün boyunca sayısız oteli inceleyip tanıdılar ve oyladılar. Kastamonu gibi, Kars gibi yerlerde güzel küçük oteller olabileceğini gördüler, ezberler bozuldu... Beni en çok sevindiren bu oldu. Bu sonuçların, bu kentlerin turizmine olumlu katkıları olacağını hep birlikte göreceğiz. Kuvvetle inanıyorum ki, önümüzdeki turizm sezonunda, bu tanıtımın meyveleri Kastamonu’da görülmeye başlanır. Bu ödülün, havaalanımızın açılışının hemen öncesine rastlaması da güzel bir tesadüf oldu. Türkiye’nin küçük otellerini bir araya getirerek, aramızdaki iletişimi güçlendiren ve hem Türkiye'ye, hem de dünyaya tanıtan tüm arkadaşlara ve Küçük Oteller Sitesi’ne de ayrıca gönülden teşekkür ediyorum, hepsinin emeklerine sağlık…” diye konuştu.

 

http://orbitserver2012/ald/content.asp?id=812