HABERLER » Haberler / Duyurular » DentGroup Diş Klinikleri | AVUSTURYA LİSELİLER DERNEGİ

ALD Üyeleri ve 1. derece yakınları için DentGroup Diş Klinikleri ile kurumsal anlaşma sağlanmıştır. Detaylar için aşağıda yer alan ilgili DentGroup Klinikleri ile iletişime geçebilirsiniz.

2006 yılında, “Yeni Nesil Diş Hekimliği” misyonuyla kurulan DentGroup, her kliniğinde aynı yüksek standartları ile “Dünya’nın en iyi diş kliniklerinden” olma yolunda güçlü adımlarla ilerlemektedir. DentGroup, İstanbul’da 11 klinik olmak üzere Ankara, Kocaeli, Sakarya, Antalya, Bodrum, Gaziantep, Mersin, Aydın ve Bitlis-Tatvan’da toplam 23 klinikte, 165 (+) hekim ile dijital diş hekimliği kapsamında hizmet vermektedir.

ALD üyelerinin, tedavi olacakları kliniklere kurumsal anlaşmalı olarak geldiklerini belirtmeleri ya da DentGroup/DentGroup Kids web siteleri üzerinden online randevu alırken Anlaşmalı Kurum Kodu’nu (ADLDG) girmeleri gerekmektedir. İşbirliğimiz kapsamında ALD üyelerine uygulayacağımız DentGroup Klinikleri’nde geçerli olan indirimli fiyatlar ektedir. Güncel fiyat bilgisi ve randevu  için 444 8821 nolu telefondan ilgili DentGroup Kliniği’ni aramanızı rica ederiz.

DentGroup Diş Klinikleri’nde uygulanan tedavileri incelemek için; https://dentgroup.com.tr/ - TEDAVİLER  sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

* Invisalign, Incognito, Horlama Protezi ve Ortognatik Cerrahi tedavileri kurum anlaşmalarına dahil değildir.

* Genel anestezi ile yapılan tedavilerde kurum anlaşması indirimleri uygulanmamaktadır.

Türkiye’de İlk 0-12 Yaş Çocuklara Özel Diş Kliniği; DentGroup Kids” yazılı olan kliniklerimizde, Uzman Çocuk Diş Hekimlerimiz sizlere hizmet vermektedir. DentGroup Kids hakkında detaylı bilgi almak için https://www.dentgroupkids.com/ adresini ziyaret edebilir veya 444 88 21 numaralı telefon hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

DG Klinikleri’nin lokasyon bilgilerini aşağıda görebilirsiniz:

Bu metin ALD üyelerini bilgilendirmek içindir; reklam, tanı ve tedaviye yönlendirme amacı taşımamaktadır.

http://orbitserver2012/ald/content.asp?id=1944