HABERLER » Haberler / Duyurular » Moksha Wall Spirit, Pozitif Bir Duvar Hareketi Sergisi - Lidya Yazmacıyan (AL 94) | AVUSTURYA LİSELİLER DERNEGİ

 

 

Moksha Wall Spirit, "Pozitif bir duvar hareketi" sergisiyle ilk kez sanatseverlerin karşısında

Moksha Wall Spirit Duvar Heykeli markasının lansmanı 18-31 Ocak arası İşlik Heykel Galerisi’nde düzenlenen sergi ile gerçekleşiyor. Moksha Wall Spirit, “Pozitif bir duvar hareketi” mottosuyla,  mümkün olduğunca çok mekana pozitif enerji taşımak için yola çıkıyor.

Moksha, Sanskrit dilinde bırakma ve özgürleşme anlamlarına gelen çok eski bir Sutra. Yüzlerce yıl boyunca milyonlarca  insan tarafından, meditasyon sırasında pozitif enerjiye geçmek için kullanılmış. Moksha Wall Spirit de bu felsefeyle mekanlara pozitif enerji  taşımak üzere tasarlanmış; hareketi, dinamizmi, hafiflemeyi temsil eden, enerjisi yüksek insan figürlerinin siluet heykellerini üretiyor. Her heykel farklı bir ruh durumuna karşılık geliyor ve kişinin moduna göre seçebileceği, farklı mesajları olan alternatifler sunuyor.

Moksha Wall Spirit, mümkün olduğunca çok hayata dokunabilmek amacıyla 2D ve ulaşılabilir duvar heykelleriyle yola çıkıyor ve bu sayede metal duvar dekoru alanında Türkiye’de ve dünyada bir ilke imza atıyor.  

Moksha Wall Spirit heykelleri şu an için materyal olarak demirden, tekli ve çoklu kullanıma uygun şekilde, küçük ve orta boy olmak üzere 2 standart boyda veya özel siparişle istenen boyda üretilebiliyor. Ayrıca tamamen kişiye özel şekilde, kişilerin ve sevdiklerinin uygun fotoğraflarından silüet heykelleri yaratılıp çok özel bir anı duvarda kalıcı bir dekora dönüştürülebiliyor.

Bilgi için: Lidya Yazmacıyan, 05332954291, @moksha_wall, @lidyayazmaciyan

Hakkında:
Moksha Wall Spirit, Lidya Yazmacıyan (AL 94) tarafından 2019 yılında hayata geçirdiği duvar heykeli markasıdır. Lidya Yazmacıyan’ın 20 yıllık  profesyonel deneyimini,  25 yıllık  seramik ve heykel tutkusu ile birleştirdiği duvar sanatı projesidir.

 

 

 

http://orbitserver2012/ald/content.asp?id=1820