HABERLER » Haberler / Duyurular » 3. Türk İş Güvenliği ve Sağlığı Fuarı (TOS+H Expo) - Demet Ülgür Tezulaş (AL 81) | AVUSTURYA LİSELİLER DERNEGİ

                         

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SEKTÖRÜNDE

TÜRKİYE’NİN TEK ULUSLARARASI İHTİSAS FUARI

TOS+H EXPO 6 – 9 MAYIS 2018 TARİHLERİ ARASINDA SİZİ BEKLİYOR!!

Fuar alanının tamamı dolmuş bulunuyor: 6 ila 9 Mayıs 2018 tarihleri arasında İstanbul’da Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek 3. TOS+H Expo öncesinde olumlu bir atmosferin hakim olduğu görülüyor.

Aralarında sektörün lider kuruluşlarının yanı sıra yeni katılımcıların da yer aldığı çok sayıda firma fuara katılmak üzere başvuruda bulundu. Messe Düsseldorf ve yerel iş ortağı Tezulaş Fuar tarafından organize edilen 3.Türk İş Güvenliği ve Sağlığı Fuarı (TOS+H Expo), T.C Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından organize edilen IX. Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi ile eş zamanlı olarak gerçekleşecek.

Fuar katılımcıları arasında kişisel koruyucu donanım üreten Demir Kundura, İşmont Tekstil, MFA ve Yakupoğlu YDS gibi Türk firmalarının yanı sıra 3M, Ansell Healthcare, Draeger ve Uvex gibi sektörün lider uluslararası kuruluşları da yer alıyor. İş sağlığı ve güvenliği sektöründe Türkiye’nin tek ihtisas fuarı konumuna yerleşen TOS+H Expo’ya bu yıl ayrıca KOSGEB tarafından uluslararası fuar niteliği verildi. TOS+H Expo, Messe Düsseldorf’un 1954 yılından beri organize ettiği İşyerinde Güvenlik, Korunma ve Sağlık konularını her yönüyle ele alan dünyanın öncü ihtisas fuarı A+A çatısı altında Singapur, Çin, Hindistan ve Japonya fuarlarıyla birlikte başarılı bir etkinlik olarak yerini almış bulunuyor.

TOS+H Expo ve Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın organize ettiği Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi arasındaki paralellik, Türkiye’de iş sağlığı ve güvenliği ile işletme güvenliği gibi ağırlıklı konularda hem bir sinerji yaratacak, hem de geniş kapsamlı bir pazar ve iletişim platformu oluşturacak.

Tezulaş Fuar
Demet Ülgür Tezulaş (AL 81)

http://orbitserver2012/ald/content.asp?id=1672