HABERLER » Haberler / Duyurular » iCanRecruit.com - ALD Üyeleri Bireysel/Kurumsal İşbirliği Olanağı | AVUSTURYA LİSELİLER DERNEGİ

 

İstihdam alanında faaliyet gösteren  icanrecruit.com  sitesi ile ALD üyelerinin işbirliği olanağı hakkında detaylı bilgi aşağıdaki gibidir. Bu işbirliğine katılarak ödül kazanabilir, aynı zamanda ALD Eğitim Fonu'na bağış yapılmasını sağlayabilirsiniz.

iCanRecruit, insan kaynakları sektöründe, bir ‘kitle kaynak kullanımı’ projesidir. Hepimiz uzman olduğumuz alanlarda ve çevremizde kimlerin işini iyi yaptığını biliriz. Yaşadığımız tecrübelere dayanarak çevremizdekilere tavsiyelerde bulunuruz. iCanRecruit, bu değerli tavsiyelerin istihdam alanında kullanılması ve katkıda bulunanların ödüllendirilmesi (tavsiyede bulunulan aday işe alındığında, tavsiye edenin hak ettiği para ödülü)  fikri üzerine kurulmuş bir sitedir.

ALD üyeleri - icanrecruit.com işbirliği detayları:

·   ALD üyeleri şahsen ve/veya temsil ettikleri şirket adına icanrecruit.com üyesi olabilirler. Bunu ana sayfadaki bireysel üye ve işveren başlıkları altından gerçekleştirebilirler.

·   icanrecruit.com yetkilisi, ALD üyesi aracılığıyla icanrecruit.com'a üye olan işverenin aradığı pozisyonlarla ilgili  iletişim kurar, kurumsal işbirliği anlaşması yapılır ve kararlaştırılan ilanlar icanrecruit.com sayfasında yayınlanır. İşe alımla sonuçlanan her ilan için, icanrecruit.com ALD Eğitim Fonu’na bağışta bulunur.

·   ALD üyelerinden icanrecruit.com'a bireysel üye olanlar, icanrecruit.com sayfasındaki herhangi bir ilan için aday önerirlerse ve bu öneri işe alımla sonuçlanırsa, hem öneriyi yapan üye, ilanda belirtilen ödülü kazanır, hem de  icanrecruit.com  ALD Eğitim Fonu’na bağışta bulunur.

Özetle:

- ALD üyeleri önerdikleri ve işe kabul edilen her aday için hem çevresindekilerin kariyerine katkıda bulunur, hem de ödül kazanır.

 - ALD üyesinin yönlendirmesiyle gelen işyeri, aradığı elemanı, binlerce iCanRecruit üyesinin tavsiyesiyle, uzmanlar tarafından ön değerlendirmesi yapılmış CV’ler arasından seçme ayrıcalığına kavuşur.

- iCanRecruit, ALD üyelerinin işe alımla sonuçlanan her önerisi ve ALD üyesinin yönlendirdiği işverenin işe alımla sonuçlanan her ilanı için ALD Eğitim Fonu’na bağışta bulunur.

Daha detaylı bilgi için [email protected]  adresinden Beyza Taran ile irtibat kurabilirsiniz.

iCanRecruit

 

 

http://orbitserver2012/ald/content.asp?id=1568