HABERLER » Haberler / Duyurular » ALD – Özel Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi İşbirliği | AVUSTURYA LİSELİLER DERNEGİ

Özel Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi ve derneğimiz arasında imzalanan işbirliği anlaşması ile Avusturya Lisesi mezunları ve birinci derece yakınları gruba bağlı Özel Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi (Gebze) ve Özel Anadolu Sağlık Tıp Merkezi’nden (Ataşehir) indirimli sağlık hizmeti alabileceklerdir.

Hastaneye başvurduğunuzda AL mezunu olup olmadığınız dernek kayıtlarındaki isim – soy isim [birden fazla isminiz ve soy isminiz var ise, tüm versiyonları sorgulatınız] eposta adresimezuniyet yılı bilgileri temel alınarak sorgulanacağından, özellikle ALD üyesi olmayan mezunlarımızın sağlık kontrolünden önce dernek kayıtlarımızdaki bilgilerini güncellemelerini öneririz. ALlinin birinci derece yakınının danışan olması durumunda, sorgulama ALlinin dernek kayıtları üzerinden yapılacaktır ve ilgili AL mezununun yakını ile birlikte başvurması gerekmektedir. Aksi takdirde ALlilere sağlanan hizmetler uygulanamayacaktır.

SGK veya özel sigortanın geçerli olduğu durumlarda ilgili kurum kabul ve fatura prosedürleri geçerli olacaktır.

ALD – Özel Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi işbirliği çerçevesinde geçerli olacak indirim oranları listesi için tıklayınız.

***Bu metin üyelerimizi bilgilendirmek içindir; reklam, tanı ve tedaviye yönlendirme amacı taşımamaktadır.

Avusturya Liseliler Derneği


 

http://orbitserver2012/ald/content.asp?id=1564