HABERLER » Haberler / Duyurular » Research Institute on Turkey RIT - Türkiye Araştırmaları Enstitüsü (Bert M. Azizoğlu - AL `02) | AVUSTURYA LİSELİLER DERNEGİ

Değerli Avusturya Liseliler, 

Kurucu üyelerinden biri olduğum New York merkezli Research Institute on Turkey RIT - Türkiye Araştırmaları Enstitüsü'nü ilginize sunmak isterim. 

Ocak sonunda kurduğumuz RIT, o günden bugüne Türkiye'de iş kazalarından servet dağılımına, seçim sonucu öngörülerinden, meclisteki kadın temsiline kadar toplumsal önem arzeden birçok araştırma notu yayınladı. Bunlar geleneksel medyada ilgiyle karşılandı (basında hakkımızda çıkan haberler), Facebook ve Twitter hesaplarımız üzerinden geniş kitlelere yayıldı. 

Öte yandan Duke Üniversitesi'nde Prof. Michael Hardt'tan, gazeteci İsmail Saymaz ve Berkin Elvan'ın babası Sami Elvan'a kadar toplam 17 konuşmacının katılımıyla 10'u aşkın etkinlik düzenledik (İngilizce etkinlikler, Türkçe etkinlikler). Bu etkinliklere ve araştırma notlarına dair video kayıtlarını Youtube kanalımızdan izleyebilirsiniz. 

Eğer ilginizi çekebildiysek, ne mutlu bize! Bizi Facebook'ta like'layip, Twitter'da takip edebilir, E-Bülten listemize kaydolabilirsiniz. "Bunlar yetmez, bundan öte daha ne yapabilirim" diyorsaniz, bizi izlemeye devam edin:) Önümüzdeki haftalarda farklı katılım ve destek imkanlarını etraflıca paylaşacağız..

Sevgilerle,

Bert M. Azizoğlu (AL '02)

 

http://orbitserver2012/ald/content.asp?id=1290