HABERLER » Haberler / Duyurular » Giyimde Kişilik - Marcel Butik | AVUSTURYA LİSELİLER DERNEGİ


Hakkımızda

1989 yılından bu yana erkek giyiminde hizmet veren MARCEL BUTİK’in kişisel tarzınıza ve isteklerinize uygun çözümler sunan geniş koleksiyonu, kumaş ve ısmarlama, hazır giyim, gece giyimi ve aksesuar bölümlerinden oluşmaktadır. Düğün ve resepsiyonlarınız için damatlık ve aksesuar seçiminizi uzman ekibimizden profesyonel yönlendirme hizmeti alarak, zahmetsiz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Hazır Giyim
Marcel Butik,  hem iş dünyası hem de günlük hayattaki ihtiyaç ve rahatlığınızı ön planda tutarak, çarpıcı renklerle yeniden yorumlayarak dönemin moda anlayışıyla her sezon yeni koleksiyonlar yaratmaktadır.

-smokin            -ceket               -takım              -pantolon          -kaban             
-mont               -pardösü           -gömlek          -kazak

**Tüm bu hazır giyim ürünlerinde Avusturya Lisesiler Derneği üyelerine %20 indirim uygulanmaktadır (indirim günleri hariç).

Kişiye Özel Dikim
Düğün ve mezuniyet gibi önemli günleriniz için, geniş kumaş koleksiyonundan kişisel tarzınıza ve isteklerinize uygun çözümler getiren uzman ekibimizden profesyonel yönlendirme hizmeti alarak, zahmetsiz bir şekilde seçebilirsiniz. Marcel Butik, hayatınızın en önemli gününe hazırlığınızı, müthiş bir özenle adeta şölene dönüştürür.

 

Marcel Butik Nişantaşı - Doğan Yazgan (AL 62)
Valikonağı Cad. Akkavak Sok.17/d - Nişantaşı - İstanbul
0212-296 20 50    -   www.marcel-butik.com

http://orbitserver2012/ald/content.asp?id=1245