HABERLER » Haberler / Duyurular » Arya Turizm Nisan-Mayıs-Haziran 2015 Turları - İlkan Sertkaya Tarba (AL 79) | AVUSTURYA LİSELİLER DERNEGİ

Arya Turizm olarak 2014 yılında İstanbul ve Bodrum’da 30. yıl kutlamalarımızı gerçekleştirdik. Yatçılık ve kara turları kapsamında bir yıl içerisinde 42 ayrı ülkeden ve kültürden gelen misafirlerimizi ağırlıyor ve gezdiriyoruz. Ortaklarımızdan 4 tanesinin profesyonel turist rehberi olması nedeniyle geliştirdiğimiz tur rotalarımız ve tur yapma biçimlerimiz çok çeşitli ve çok özgün. Bu konudaki en önemli referansımız, Türkiye’de 30 yıldır müşterilerini gezdirdiğimiz dünyada trekking turları düzenleyen Avrupa’nın en büyük acentesi Wikinger Reisen. Onlar için tüm Türkiye’de bisiklet ve yürüyüş turları düzenliyoruz. Anadolu’nun sunduğu kültürler mozaiğinde çeşitli ülkelerden gelen kapalı gruplarımızla tematik turlar gerçekleştiriyoruz.

2014 yılında özellikle yatçılık alanında tanıştığımız Türkiyeli gezginlerden gelen istek üzerine, “Arya Gezi” ile yurtiçi pazara yönelik yeni markamızı yarattık. Geçtiğimiz yıl Nisan ve Mayıs aylarında GAP turlarımızı, Eylül ve Ekim aylarında ise Balkan turlarımızı gerçekleştirdik. 20-23 Ocak 2015’te Yunanistan Patras Karnavalı’ndaydık. Avusturya Liseli dostlarımıza yurt içerisinde kişiye özel “incentiv” turlar düzenledik.

İlkbahara bir Avusturya Liselinin gözüyle “Viyana-Prag-Budapeşte” turuyla Nisan ayında başlıyoruz.

17-21 Mayıs 2015             “Saraybosna’dan Tiran’a Balkanlar” 
Görülecek yerler arasında UNESCO Kültür Mirası Listesi’nden “emsalsiz Mostar Köprüsü – 16 yy’dan çok iyi korunmuş bir Türk köyü Poticelj ve Ortaçağ’dan bir soluk, Kotor Eski Şehri” var.

26-30 Haziran 2015      "Batı Karadeniz: Safranbolu-amasra-Kastamonu-Sinop-Samsun"
UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ndeki Safranbolu - Amasra'nın şimşir ve ıhlamur ağacından yapılan ahşap hediyelikleri - Kastamonu'nun vazgeçilmez lezzetleri - Sinop'ta Sabahattin Ali ve Nazım Hikmet'in anıları - Samsun amazon Adası ve pidesi.

Detaylı bilgileri www.aryagezi.com sayfamızda bulabilirsiniz, sorularınız için beni 0543 381 79 11 numaralı telefondan arayabilirsiniz veya [email protected] adresine mail atabilirsiniz.

35 yıllık rehberlik hayatımın ardından, yönetici ortak olarak çalıştığım kendi acentemiz bünyesinde düzenlediğimiz turlarımıza Avusturya Liselilerin ağırlıklı katılması durumunda gruba ben rehberlik yapıyorum.

Biz birlikte gezip, hayatımıza anlam katıp, onu güzelleştirmek istiyoruz. Sizleri de bekleriz...

İlkan Sertkaya Tarba (AL 79)
www.aryagezi.com   •   www.aryatours.com  
[email protected]   •   [email protected]

http://orbitserver2012/ald/content.asp?id=1201