HABERLER » Haberler / Duyurular » Şehirli ve Şık Bir Butik Otel: DUOGALATA - Şefik Türker Kökhan (AL 02) | AVUSTURYA LİSELİLER DERNEGİ

                                                                                               

AL 2002 mezunu Şefik Türker Kökhan
'ın ilk otel işletmesi olan Duo Galata, İstanbul’un kültür ve eğlence merkezlerinden biri olan Beyoğlu’na yürüme mesafesinde, Galata Kulesi ve Galata Mevlevi Müzesi arasında şehirli ve şık bir butik otel olarak hizmet vermeye başladı.  

24 odalı butik otel “Duo Galata”, İstanbul’un eski yerleşimlerinden Galata’da birbirine karşılıklı iki modern yapıdan oluşuyor. “Duo Galata”, eski banka binalarından genç mimar ve sanatçıların izleriyle butik bir otele dönüştürüldü. Serdar Çelik Mimarlık ve AKC Mimarlık’ın sıra dışı yaklaşımıyla binalar ve mekanlar şu anki çağdaş ve sürprizli kimliğine kavuşurken, “290sqm” kreatif direktörü ve sanatçı Erkut Terliksiz’in grafitileriyle otelin duvarları karikatürize edildi.

“Duo Galata”, şehrin hem önemli turistik mekanlarına hem de Taksim, İstiklal Caddesi, Karaköy, Asmalı Mescid ve Cihangir gibi popüler semtlerindeki restoran ve kafelere yürüme mesafesinde olmakla birlikte tarihi simgelerin bulunduğu Sultanahmet’e kısa bir tramvay yolculuğu ile varılacak mesafede.

 

“Duo Galata”, dinamik görünümüyle eğlenceye şimdiden hazır! Otel, şehir hayatının tadını 24 saat çıkarmak isteyen genç ve şehirli misafirlere hitap etmesinin yanı sıra, İstanbul’un tarihi ve kültürel zenginliklerini keşfetmek isteyenler için de merkezi konumu ile modern ve konforlu bir deneyim sunuyor.
 

Rezervasyon için (0212) 243 36 96-97 ve [email protected]. Sosyal medyada takip etmek için: www.facebook.com/duogalata, instagram/DuoGalata ve detaylı bilgi için http://www.duogalata.com/ Basın iletişimi için [email protected], Gülseren Tütüncüoğlu, (0212) 286 64 77, http://www.portakalsuyupr.com

 

http://orbitserver2012/ald/content.asp?id=1025