HABERLER » Haberler / Duyurular » ARYA Gezi’den ALlilere İndirim & GAP Kültür Turu – İlkan Sertkaya Tarba (AL 79) | AVUSTURYA LİSELİLER DERNEGİ

Arya Turizm, Arya Gezi markasında Avusturya Liselilere süresiz %3 indirim uygulayacaktır...

Arya Turizm
olarak bu sene yatçılık ve kara turları alanında 30. yılımızı kutlayacağız.. Ortaklarımızdan 4 tanesinin profesyonel turist rehberi olması nedeniyle bugüne kadar birkaç istisna dışında hep yabancı müşterilerimize hizmet verdik. Yatçılık alanının yanı sıra, Anadolu gruplarımızda ülkemizdeki dinler ve kültürler mozaiği kapsamında spesifik konulu programlar,  Hıristiyanlık tarihine ilişkin turlar ve Türkiye'nin hemen hemen her bölgesinde düzenlediğimiz yürüyüş turları alanlarında uzmanlaştık.

Bir yıl içerisinde 42 ayrı ülkeden ve kültürden gelen misafirlerimizi ağırlıyor ve gezdiriyoruz. Özellikle yatçılık alanında gezgin sayımızın hiç küçümsenmeyecek bir bölümü Türkiyeli.

Bu sene ise, Türkiyeli seyyahlar için, şimdiye kadar az sayıda düzenlediğimiz yurt içi ve yurt dışı kültür turlarımızı, müşterilerimizden gelen istek üzerine geliştirmeye karar verdik. Bugüne kadar yaptığımız turlarda olduğu gibi kalitemizden ödün vermeden kültürel ve doğa ağarlıklı turlar düzenlemek istiyoruz.

19.04.2014 – 23.04.2014       İstanbul’dan GAP Kültür Turu
Gaziantep – Zeugma Müzesi – Urfa – Göbeklitepe – Mardin – Midyat – Hasankeyf – Diyarbakır 

Biz birlikte gezip, hayatımıza anlam katıp, onu güzelleştirmek istiyoruz.

Sizleri de bekleriz...

İlkan Sertkaya Tarba (AL 79)

www.aryagezi.com       www.aryatours.com   

[email protected]        [email protected]

http://orbitserver2012/ald/content.asp?id=1015