ÜYELİK » İndirim Veren Kuruluşlar » Raten Organizasyon Reklam ve Tanıtım Tic. Ltd. Şti.

Raten Organizasyon Reklam ve Tanıtım Tic. Ltd. Şti.

Raten Organizasyon Reklam ve Tanıtım Tic. Ltd. Şti., Avusturya Liseliler Derneği üyelerine sürekli olarak nakit ödemelerde %25 indirim uygulamaktadır.

1980 yılında kurulan Raten Organizasyon seçkin sanatçı kadrosuyla bütün açılış, davet, yemek ve toplantılarda, balo ve özel gösterilerde konuklara eşsiz bir müzikal atmosfer oluşturmaktadır.

Raten Organizasyon amaca göre Quartett’den 65 kişilik büyük orkestraya kadar değişik büyüklük ve yapısıyla bugüne değin görev aldığı tüm organizasyonlarda gösterdiği üstün performansıyla büyük beğeni toplamış, klasik müzikten Latin müziğine, Çigan melodilerinden pop müziğin hareketli esintilerine kadar farklı 20.000 eserden oluşan ve devamlı artan repertuarıyla ayrıca sahip olduğu güçlü ses ışık düzeni desteği ile branşında tercih edilen bir konuma yerleşmiştir.

Raten Orkestraları elit toplantıların, seçkin müzikal atmosferleri için çağdaş bir yorumdur.

Raten Organizasyon; davetlerin karşılamalarında kokteyl veya yemekler esnasında çekirdeği 3 kişiden oluşup (keman, akordeon, bas) sayısı sizin arzunuza göre çoğalan ve enternasyonal müzik çalan keman grupları olduğu gibi, böyle günlerde kullanabileceğiniz klasik müzik yorumlayan quartettlerimiz de vardır (iki keman, viyola, viyolonsel). Programlarında Mozart, Vivaldi, Haydn ve benzeri eserler mevcuttur.

 

Raten Organizasyon Reklam ve Tanıtım Tic. Ltd. Şti.
(Ses ve Işık Sistemleri, Orkestra, Karşılama Grupları, Disko Sistemleri, Toplantı Ses  Sistemleri)

Yetkili Kişi: Rasim Çapan
Muradiye Bayır Sok.Turna Apt. No:86/3,  Teşvikiye - İstanbul

T: 0212 259 00 28 - 0212 227 53 42    •    F: 0212 261 06 00     
[email protected]

www.ratenmusic.com

 

Bölümle ilgili diğer başlıklar

Copyright © 2024 Avusturya Liseliler Derneği
Designed by: OrBiT