ÇALIŞMA GRUPLARI » Business Platform » Etkinlikler » Türk-Avusturya İlişkilerinde Zamana Yolculuk, 26 Mayıs 2007

Türk-Avusturya İlişkilerinde Zamana Yolculuk, 26 Mayıs 2007

Değerli Arkadaşlar

 

Derneğimiz, geçen yıl Mayıs ayında Viyana’da gerçekleştirdiği “Zeitreise in die österreichisch-türkische Vergangenheit” (Türk-Avusturya İlişkilerinde Zamana Yolculuk) isimli sergiyi bu kez, 26 Mayıs 2007 Cumartesi günü saat 17.00’de Dolmabahçe Sarayı’nda açıyor.

 

1977 mezunumuz, fotoğraf tarihçisi-araştırmacı Bahattin Öztuncay’ın kuratörlüğünde, Avusturya Büyükelçiliği ile Istanbul Ticaret Odası’nın desteklediği ve Avusturya Havayolları, Deutsche Bank, Neo Vista ve Hürriyet’in sponsorluğunda oluşturulan sergi 10 Haziran’a kadar açık kalacak.

 

Avusturya Lisesi’nin 125. Kuruluş Yılı etkinlikleri kapsamında Dolmabahçe Sarayı’nda gerçekleştirilecek olan açılış töreninden sonra, davetliler tekne ile Yeniköy’deki Avusturya Başkonsolosu Herr Saiger’in vereceği resepsiyona ulaştırılacak. Avusturya’dan özel olarak bu etkinlik için Kulturforum tarafından davet edilen “PB Brass Quintett” tüm davet boyunca müzik ziyafeti verecek.

 

Avusturya Liseliler ile davetlilerin rezervasyon yapabilecekleri bu etkinlik, Derneğimizin sınırlı maddi imkanları ve sponsorlarımızın mütevazi desteği ile gerçekleştirilmektedir.

 

Bu duyuru ile ilgi duyanları aşağıdaki şartlarla sergi organizasyonuna sponsor olmaya davet ediyor ve katkılarınıza şimdiden teşekkür ediyoruz:

 

Sponsorluk bedeli:

€ 2.500.-

Sponsorluk şartları:

Sergi ile ilgili tüm basılı evrak ve reklamlarda yer almak;

Sergi Kataloğu insertinde yer almak;

Sergi alanındaki sponsorluk tahtasında yer almak;

Sergi açılışına davette bulunmak;

Yapılacak açılış konuşması ve röportajlarda bahsedilmek;

Serginin www.zeit-reise.info isimli sitesinde yer almak ve link vermek.

 

Sevgi ve Selamlarımızla,

Nurhan Azizoğlu

Dernek Başkanı

 

 

 

 

 

 

Bölümle ilgili diğer başlıklar

Copyright © 2024 Avusturya Liseliler Derneği
Designed by: OrBiT