HABERLER » Haberler / Duyurular » 14 Aralık Cumartesi: Yeniköy`de Yeni Yıl Partisi | AVUSTURYA LİSELİLER DERNEGİ

     

14 Aralık Cumartesi akşamı Palais Yeniköy’deki  yeni yıl partilerimizi tekrar başlatıyoruz. Zengin ikramlı kokteyl partimiz saat 18:00’de başlayacak. Gecede ikram edilecek kırmızı şaraplar 99 mezunlarımızdan Doğan Dönmez'in üretimi Vino Dessera olacak. Parti süresince DJ müziği eşliğinde kızlı-erkekli hep birlikte dans edip eğleneceğiz…

İndirimli rezervasyon süresi dolmuştur. Geceye katılım ücreti kişi başı 75.- TL’dir.  

Katılımınızı 0212-260 30 48 / 260 30 87 ve 0533-498 04 35 numaralı telefonlardan Dernek Sekreteri Özlem Yeşildağ’a bildirebilirsiniz.

Sizlere, umut dolu yeni bir yıla dostlarınızla eğlenerek hazırlanmayı teklif ediyoruz.

Siz üyelerimizin  ve dostlarımızın değerli katkıları ile zenginleşen piyango çekilişinde ise sürpriz hediyeler sizleri bekliyor. Biletlerde hiç boş olmayacak ve gecede yapılacak çekilişle aynı biletle ikinci bir şansınız olabilecek.

Avusturya Liseliler Derneği; düzenlediği etkinliklerden elde ettiği gelirlerle maddi olanakları kısıtlı AL mezunu üniversite öğrencilerine sağladığı burslara kaynak yaratmaktadır.

* İndirimli kişi başı ücret, önrezervasyon tarihine kadar ödeme yapmış olan AL üyeleri ve bir misafirleri için geçerlidir.

 

http://orbitserver2012/ald/content.asp?id=962