ÜYELİK » İndirim Veren Kuruluşlar » Aktif Duyu Merkezleri A.Ş. | AVUSTURYA LİSELİLER DERNEGİ

Aktif Duyu Merkezleri A.Ş.,  Avusturya Liseliler Derneği üyelerine %20 indirim (nakit ödeme, havale, kredi kartı tek çekim) uygulamaktadır. Standart işitme testi ve cihaz uygulama ücretsizdir.

Hiç düşündünüz mü ? Kulaklarımız hiç uykuya dalmaz... Onları devre dışı bırakamayız; hatta uyurken bile. Bizler her gün bir sesler dünyası içinde yaşar gideriz. İşte bu nedenle kulaklarımız son derece hassas biçimde iş görmelidir ki yönümüzü bulalım. Buna rağmen iyi işitmeyi bize bahşedilmiş olarak kabul ederiz; ta ki onu kaybedene kadar. Ve işitme duyumuz ancak onu kaybetme korkusu ile karşı karşıya kaldığımızda hayati öneme sahip olur. Ama bu durumun farkına varmak onu korumanın ilk adımıdır. (Kaynak: Hear the World)

ISTANBUL / Kadıköy + Şişli'de ve ANKARA / Kızılay'da işitme kaybı testlerinin yapılması, sektöründe lider marka PHONAK işitme cihazları FM sistemleri ve aksesuarları ile UNITRON işitme cihazlarının hem satışı hem de uygulaması için son derece donanımlı - konusunda deneyimli uzmanların görev yaptığı 3 merkezimizle halkımızın hizmetinde...

Eğer işitme kaybınızın olduğundan şüpheleniyorsanız ya da işitme seviyenizi ölçtürmek istiyorsanız veya size uygun bir işitme cihazı denemek istiyorsanız işitme merkezimize başvurmanızı tavsiye ediyoruz. 

Bireysel kullanıcıların/yakınlarının aşağıdaki notu dikkatle okumalarını tavsiye ederiz:
Yüksek teknoloji; bütün sektörlerde olduğu gibi işitme cihazlarında da son derece önemli gelişmeler sağlamış ve neredeyse bu cihazları birer kulak bilgisayarı haline getirmiştir. Bu cihazlar sesi sadece yükseltebilen çirkin kulak arkası ya da kulak içi yardımcılar olmaktan çıkıp, saniyede milyonlarca işlemi yapabilen teknoloji şaheserlerine dönüşmüştür. Üstelik estetik unsurlar kullanıcılarını rahatlatıp ve kendisine güven duyar hale getirmiştir. 

DUYULAMAYAN FREKANSLARI - duyulabilen frekanslara öteleyen, kablosuz olarak birbirleriyle haberleşebilen, gürültüleri baskılayıp sesi netleştiren, dış ortam değişikliklerini algılayıp onlara otomatik olarak uyum sağlayan, harici hava koşullarından ve nemden etkilenmeyen, çeşitli mikrofon kurgularıyla yön tayinine imkan sağlayan, FM sistemleri vasıtasıyla, cep telefonu, TV, MP3 çalar, Müziksetleri ile kablosuz iletişim kurabilen, konuşma rehabilitasyonuna katkı sağlayan, özetle yaşam konforunu geliştirip, kullanıcısını iş ve sosyal yaşamında neredeyse normal bir insanın yaşam standardına eriştiren bir teknolojiden söz ediyoruz.

Bütün bu özelliklerin tamamına ya da bir kısmına ihtiyaç duyulabilir. Kullanıcılara ve yakınlarına tavsiyemiz; odyo testlerinin ve hekim değerlendirmelerinin yanısıra bütün bu özellikleri dikkatle incelemeleri, fiyatın yanısıra kullanıcının ihtiyaçları doğrultusunda karar vermeleridir. Bu tür cihazlar eğer kullanıcısını memnun etmezse yaşanan psikolojik travma, işten/sosyal yaşantıdan daha da uzaklaşma, içine kapanma ve güvensizlik ile sonuçlanabilir.

Araştırarak karar vermek size en iyi seçimi sağlayacaktır.

Saygılarımızla

Aktif Duyu Merkezleri A.Ş.
Yetkili Kişi: S. Orhon Atameriç (AL 74)
İstanbul - Kadıköy: Söğütlü Çeşme Cad. 122 A, Kadıköy 34714 İstanbul 
T: 0216 345 90 20      F: 0216 345 99 79         GSM: 0530 601 15 28
İstanbul - Şişli: Halaskargazi Cad. No:169 Kat:1, Şişli 34371 İstanbul 
T: 0212 343 21 24       F: 0212 343 21 24
Ankara - Kızılay: Meşrutiyet Cad. No:41 A, Kızılay 06420 Ankara
T: 0312 435 40 80     F: 0312 435 40 90
[email protected]  •   http://www.aktifduyu.com.tr/   

http://orbitserver2012/ald/content.asp?id=883