HABERLER » Haberler / Duyurular » 27 Nisan Cumartesi Strudeltag’da Buluşuyoruz | AVUSTURYA LİSELİLER DERNEGİ

Sevgili Avusturya Liseliler,

Avusturya Liseliler Derneği olarak, 27 Nisan Cumartesi günü sizlerle buluşmak üzere okul bahçesindeki ALD masalarında sabah 09:30’dan itibaren hazır olacağız. Dönem törenlerinin detaylarına http://www.avusturyaliseliler.org/content.asp?id=665&lng=tr linkinden ulaşabileceğiniz Strudeltag’a genel katılım 13:00’de başlayacaktır.  

• Strudeltag için hazırladığımız logolu ürünler arasında bu yıl cam bira kupası da var. Görselde gördüğünüz kupaları şık hediyelik ambalajında 20.- TL karşılığında satın alabileceksiniz. Satış fiyatı 65.- TL olan, 2007'de gerçekleştirdiğimiz Türkiye-Avusturya İlişkilerinde Zamana Yolculuk isimli sergimizin kitabını da Strudeltag'a özel uygulama ile kupa + kitap= 50.- TL'ye edinebileceksiniz.


15 Haziran 2013 Cumartesi günü ikincisini düzenleyeceğimiz Wiener Schnitzel am Bosporus etkinliğimizin biletlerini erken rezervasyon avantajıyla ALD masalarından alabileceksiniz.



ALD Gençlik Kolu’nun düzenlediği 4. ALD Strudeltag Fotoğraf Yarışması’na katılmak için geçmiş yıllardaki Strudeltag günlerinden en beğendiğiniz anı  [email protected] adresine göndermeniz, ya da 27 Nisan Cumartesi günü okulumuzda çekeceğiniz fotoğrafları 14:00'e kadar ALD Gençlik Kolu masasına dijital olarak teslim etmeniz yeterli olacaktır. Yarışmaya katılan tüm fotoğrafları, Strudeltag günü 15:00’de Auditorium’da barkovizyon gösterisi ile izleyecek; ardından AL mezunu ünlü fotoğrafçılardan oluşan jürimizin değerlendirmesiyle dereceye giren fotoğrafların sahiplerine ödüllerini sunacağız.   2013 jürimiz: Gültekin Çizgen (AL 59)  •   İbrahim E. Temo (AL 77)  •   Atilla Karadağ (AL 77)

Kazanan fotoğraflardan biri sizinki olsun, sürpriz hediyelerden birini siz kazanın!

* Avusturya Liseliler Derneği, yarışma fotoğraflarını isim belirtmek suretiyle dernek yayınlarında, web sitesinde ve sosyal medya hesaplarında kullanma ve yayınlama hakkını saklı tutar.


• Derneğimize henüz üye olmamış mezunlar ALD masalarına başvurduklarında üye olabilecekler, üyeler aidatlarını yatırabilecekler ve unutulan aidat borcu olan üyelerimiz ödemelerini yapabileceklerdir. Unutmayınız; geçmiş dönem aidatlarınız tahsil edildiğinde, 2013 yılı aidatlarının dışında kalan bölüm doğrudan eğitim bursları fonumuza aktarılarak, ihtiyaç sahibi ve başarılı Avusturya Liseli kardeşlerimizin  ve üstün başarılı gençlerin üniversite eğitimlerini tamamlamalarına büyük destek sağlanmaktadır.

Birlikte güzel bir gün geçirme ve el ele daha güçlü olma dileğimizle…

Avusturya Liseliler Derneği

 

http://orbitserver2012/ald/content.asp?id=829