ÜYELİK » İndirim Veren Kuruluşlar » Active Turizm ve Dış Ticaret A.Ş. | AVUSTURYA LİSELİLER DERNEGİ

Active Turizm, Avusturya Liseliler Derneği üyelerine 31.12.2013 sonuna kadar bilet hizmet bedellerini sabitleyerek yurt içi biletlerde 10.- TL+KDV, yurtdışı biletlerde 15.- € olarak uygulayacaktır. Bu uygulama nakit ödemeler için geçerlidir.

1988 yılında kurulan ACTIVE Turizm; IATA (International Airline Transport Association) akreditasyonu ile RADIUS Inc., The Global Travel Company ve Lufthansa City Center acenteler zincirinin Türkiye'deki halkası olarak gerek Türk Hava Yolları gerekse diğer tüm dünya havayollarının biletlerini rezerve etmekte, düzenlemekte ve size online teslim etmektedir.

Ayrıca online olarak tüm dünyada indirimli otel ve kiralik otomobil rezervasyonlarınızı yapmaktayız. Yurt içi/dışı toplantılar, fuar gezileri ve bayi teşvik gezileri için sizlere en uygun çözümleri sunmaya hazırız.

www.superticket.net adresinde düşlediğiniz yolculuklara 7 gün/24 saat en kısa yoldan ulaşabilirsiniz. Diğer seyahat acentelerinden farklı olarak sunduğumuz katma değerlerimiz hakkında bilgi istemeyi unutmayınız.

Sizler için özenle tasarlanan rüya gibi gemi yolculukları , kuruma/kişiye/ürüne özel a la carte toplantı ve etkinlik hizmetleri ile hizmet alanımızı genişlettik.

25 yılı geride bırakan deneyimimizden, bilgi birikimizden ve ayrıcalıklı servislerimizden yararlanmak için lütfen bizi arayınız. İlginize peşinen teşekkür ederiz.

Active Turizm ve Dış Tic.A.Ş.
Yetkili Kişi: Orhon Atameriç (AL 74)
Bağdat Cad.106/2 Kızıltoprak - İstanbul
T: 444 00 84   F:0216 349 55 94  
[email protected]       www.active.com.tr

 

http://orbitserver2012/ald/content.asp?id=756