HABERLER » Haberler / Duyurular » Avusturya Lisesi’nin 125. Kuruluş Yılı Etkinlikleri, Mayıs 2007 | AVUSTURYA LİSELİLER DERNEGİ

ALD, 2006 yılı Mayıs ayında Viyana’da gerçekleştirdiği “Zeitreise in die österreichisch-türkische Vergangenheit” (Türkiye-Avusturya İlişkilerinde Zamana Yolculuk) isimli sergiyi bu kez, 26 Mayıs 2007 Cumartesi günü saat 17.00’de Dolmabahçe Sarayı’nda açıyor.

 

1977 mezunumuz, fotoğraf tarihçisi-araştırmacı Bahattin Öztuncay’ın kuratörlüğünde, Avusturya Büyükelçiliği ile Istanbul Ticaret Odası’nın desteklediği ve Avusturya Havayolları, Garanti Bankası, SAP, REHAU, Deutsche Bank, Neo Yapı Ajansa ve Hürriyet’in sponsorluğunda oluşturulan sergi 10 Haziran’a kadar açık kalacak.

 

Avusturya Lisesi’nin 125. Kuruluş Yılı Etkinlikleri kapsamında Dolmabahçe Sarayı’nda gerçekleştirilecek açılış töreninden sonra, davetliler tekne ile Yeniköy’de Avusturya Başkonsolosu Herr Saiger’in vereceği resepsiyona ulaştırılacak. Kulturforum tarafından özel olarak bu etkinlik için Avusturya’dan davet edilen “PB Brass Quintett” tüm davet boyunca müzik ziyafeti verecek.

 

Sınırlı yer kapasitesi ve güvenlik nedeniyle, etkinliğe katılmayı arzu eden üyelerimizin 1 Mayıs 2007 Salı gününe kadar derneğimize rezervasyon yaptırmaları gerekmektedir. Dolmabahçe Sarayı ile Avusturya Başkonsolosluğu'na giriş için hazırlanan davetiyelerin yalnızca rezervasyon listesindeki isimlere gönderileceğini belirtir, rezervasyon yaparken sayı ve isim bildirmenizi rica ederiz.

 

AVUSTURYA LİSELİLER DERNEĞİ

0212 260 30 48 – 0533 498 04 35

[email protected]

www.avusturyaliseliler.org

www.zeit-reise.info

 

 

http://orbitserver2012/ald/content.asp?id=74