ÜYELİK » İndirim Veren Kuruluşlar » Aileden Biri Evde Bakım Hizmetleri Merkezi | AVUSTURYA LİSELİLER DERNEGİ

Aileden Biri Evde Bakım Hizmetleri Merkezi A.Ş.,  Avusturya Liseliler Derneği üyelerine sürekli %10 indirim uygulamaktadır.

Aileden Biri olarak biz, Türkiye’nin ilk ve tek uzun dönemli bakıma odaklanan evde bakım şirketiyiz. Bir telefonunuzla, konularında uzman ve deneyimli ekibimiz evinize gelerek ihtiyaç duyduğunuz bakım hizmetini verecektir. Hizmetimizden yaşlılar, bedensel engelliler, kronik hastalar, yeni doğum yapmış anneler ve bebekleri, kısacası evde bakıma ihtiyaç duyan herkes yararlanabilir. Amacımız, tüm hizmetlerimizi aileden birinin göstereceği ilgi ve özen çerçevesinde sunmaktır.

2005 yılında kurulan Aileden Biri Evde Bakım Merkezi, evde bakım hizmetleri sunumu konusunda Sağlık Bakanlığı'nca ruhsatlandırılan ilk şirketlerden biridir.

Hizmetlerimiz hastanın ihtiyaçları doğrultusunda, doktor muayenesinden, hemşirelik hizmetlerine, bakım görevlisi desteğinden, laboratuvar analizlerine kadar genişleyebilmektedir. En önemlisi, tüm bunlar hastanın kendini en güvende hissettiği yerde yani evinde gerçekleştirilir.

İlkelerimiz:

Aileden Biri, profesyonel kadrolar tarafından sunulan evde bakım hizmetlerinin yaygınlaşması ve Türk toplumuna uygun bir evde bakım modeli geliştirilmesi amacı ile faaliyet gösteren Evde Bakım Derneği'nin üyesidir.

Aileden Biri Evde Bakım Hizmetleri Merkezi A.Ş.
Yıldız Posta Cad. No:8, Akın Sitesi 2.Blok D:24 - Gayrettepe - İstanbul
T: 0212 347 26 70-71  •  F: 0212 347 26 72
[email protected] 
www.ailedenbiri.com/

http://orbitserver2012/ald/content.asp?id=739