HABERLER » Etkinlikler » Yeni Yıl Partisi - İstanbul | AVUSTURYA LİSELİLER DERNEGİ

Kokteyl prolonge partimiz saat 19:00’da başlayacak. Parti süresince DJ müziği eşliğinde hep birlikte dans edip eğleneceğiz…

Geceye katılım ücreti kişi başı 100.- TL’dir. 5 Aralık Çarşamba akşamına kadar ödeme yaparak katılımını kesinleştiren üyelerimiz için indirimli kişi başı ücret 75.- TL* olacaktır.

Kusursuz bir organizasyon için partiye katılım sayısını önceden bilmemiz çok önemli. Katılımınızı [email protected] e-posta adresine veya 0212-260 30 48 / 260 30 87 ve 0533 - 498 04 35 numaralı telefonlardan Dernek Sekreteri Özlem Yeşildağ’a bildirebilirsiniz.

Sizlere, umut dolu yeni bir yıla dostlarınızla eğlenerek hazırlanmayı teklif ediyoruz.

Önceki yıllarda olduğu gibi yine sizlerin değerli katkıları ile zenginleştirmeyi arzu ettiğimiz piyango çekilişine destekleriniz için bizimle temasa geçmenizi rica ediyoruz. Avusturya Liseliler Derneği; düzenlediği etkinliklerden elde ettiği gelirlerle maddi olanakları kısıtlı AL mezunu üniversite öğrencilerine sağladığı burslara kaynak yaratmaktadır.

* İndirimli kişi başı ücret, ALD üyesi ve bir misafiri için belirtilen tarihe kadar ödemesi yapılan rezervasyonlar için geçerlidir.

http://orbitserver2012/ald/content.asp?id=632