HABERLER » Haberler / Duyurular » Boğaz’da Vals / Walzer am Bosporus - Palais Yeniköy, Mayıs 2011 | AVUSTURYA LİSELİLER DERNEGİ

Üyelerimizin ve dostlarımızın katılımıyla 28 Mayıs Cumartesi akşamı Avusturya İstanbul Başkonsolosluğu konutu Palais Yeniköy’de düzenleyeceğimiz
                                                                 Boğaz’da Vals – Walzer am Bosporus

etkinliğimize hazırlanıyoruz. Amacımız ..... am Bosporus  etkinliklerimizi gelenekselleştirmek.

Kokteyl partimiz saat 19:30’da başlayacak; parti süresince dört kişiden oluşan Wiener Walzer grubu 18. yy dönem kostümleriyle canlı müzik yapacak. Ayrıca, dernek üyelerimizin oluşturduğu ve değerli sanatçımız Sönmez Tuygun’un çalıştırdığı ALD Vals ve Dans Grubu gecede özel bir vals gösterisi sunacak.

Geceye katılım ücreti: 50.- TL/kişi başı (limitsiz yerli içki ve kokteyl mönü dahil)

23 Mayıs 2011 tarihine kadar yaptırılan rezervasyonlar için geçerlidir. Daha sonraki rezervasyonlar ve kapı girişleri için ücret 70.- TL/kişi başı olacaktır.

Sizlere, valsa doyacağınız etkinliğimize katılmanızı teklif ediyoruz. Kusursuz bir organizasyon için rezervasyon bilgilerinizi bir an önce 0212–260 30 48 / 260 30 87 ve 0533–498 04 35 numaralı telefonlardan Dernek Sekreteri Özlem Yeşildağ’a bildirmeniz çok önemli. Ödemelerinizi kredi kartı talimatı veya banka havalesi/EFT ile yapabilirsiniz.

Avusturya Liseliler Derneği; düzenlediği etkinliklerden elde ettiği gelirlerle maddi olanakları kısıtlı öğrencilere sağladığı burslara kaynak yaratmaktadır.

 

 

 

http://orbitserver2012/ald/content.asp?id=305