HABERLER » Haberler / Duyurular » Nükhet Everi`ye Rotary Meslekte Üztün Hizmet Ödülü, 21 Şubat 2017 | AVUSTURYA LİSELİLER DERNEGİ

 

Rotary “Meslekte Üstün Hizmet Ödülleri”,  yerel ya da ulusal düzeyde mesleğinde fark yaratarak başarılı olmuş, meslektaşlarına ve mesleklerine örnek olacak davranışlar sergileyen, mesleğinin gelişmesine ve saygınlığının artmasına katkıda bulunmuş kişilere veriliyor.

 

21 Şubat 2017 Dünya Rehberler Günü ve Dünya Anadil Günü'nde Yeşilköy Rotary Kulübü "Meslekte Üstün Hizmet Ödülü"nü mesleki ödüllerine bir yenisini ekleyen mezunumuz Nükhet Everi'ye verdi.

"....Ben de bir sunum hazırlamıştım. Kendimi ve yaptıklarımı anlattım, rehberliğim, diğer yaptığım her şeyden biraz, kitaplarım, ödüllerim, Süryanice, Mor Eşek Sosyal Sorumluluk Projemiz... Mardin, Göbeklitepe, Pargalı İbrahim Paşa, turzim, Süryanice velhasıl benimle ilgili neredeyse aklınıza gelebilecek çoğu şeyden bahsettik...Çok onurlandım, çok mutlu oldum. Doğru meslek, doğru işler ve doğru yoldayım demek ki dedim kendime... Çünkü son zamanlarda düşünüyordum, çok mu dağıldım diye. Değilmiş, onu gördüm. Şimdi bütün projelerime ve ufuktaki yenilere canla başla sarılma zamanı, hem de eskisinden daha da büyük bir şevkle... Tüm Rotary camiasına ve dostlara sonsuz teşekkürlerimle..."

Nükhet Everi (AL 80)

 

 

 

 

 

 

 

http://orbitserver2012/ald/content.asp?id=1536