HABERLER » Haberler / Duyurular » Arya Turizm 2015 Turları - İlkan Sertkaya Tarba (AL 79) | AVUSTURYA LİSELİLER DERNEGİ

Sevgili Avusturya Liseliler,

Arya Turizm olarak bu sene ocak ayında yatçılık ve kara turları alanında 31. yılımızı doldurduk. Bir yıl içerisinde 42 ayrı ülkeden ve kültürden gelen misafirlerimizi ağırlıyor ve gezdiriyoruz. 2014 Kasım ayında oluşturduğumuz yerli pazara yönelik yeni markamız “Arya Gezi” sizlerin de desteği ile çok hızlı gelişmekte. Geçtiğimiz yıl Nisan ve Mayıs aylarında GAP turlarımızı, Eylül ve Ekim aylarında ise Balkan turlarımızı gerçekleştirdik. 20-23 Ocak 2015 te Yunanistan Patras Karnavalı’ndaydık.  Özellikle yurt içerisinde kişiye özel düzenlediğimiz “incentiv” turlarımızdaki gezgin sayımızın büyük kısmı Avusturya Liseli. GAP turlarımızda Viyana’dan gelen AL’li arkadaşlarımız aramızdaydılar.

Ortaklarımızdan dördünün profesyonel turist rehberi olması nedeniyle geliştirdiğimiz tur rotalarımız ve tur yapma biçimlerimiz çok çeşitli ve çok özgün. Bu konudaki en önemli referansımız, Türkiye’de 30 yıldır misafirlerini gezdirdiğimiz Avrupa’nın trekking ve bisiklet turları düzenleyen en büyük acentesi Wikinger Reisen.

Bu seneki turlarımız ise;

17-21 Mayıs 2015   - “Tiran’dan Saraybosna’ya Balkanlar”
Görülecek yerler arasında UNESCO Kültür Mirası Listesi’nden "emsalsiz Mostar Köprüsü - 16. yydan çok iyi korunmuş bir Türk köyü Poticelj ve Ortaçağ’dan bir soluk, Kotor Eski Şehri” var.

26-30 Haziran 2015  -  Batı Karadeniz: Safranbolu-Amasra-Kastamonu-Sinop-Samsun” 
UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’ndeki Safranbolu - Amasra'nın şimşir ve ıhlamur ağacından yapılan ahşap hediyelikleri - Kastamonu’nun vazgeçilmez lezzetleri - Sinop'ta Sabahattin Ali ve Nazım Hikmet'in anıları – Samsun’un Amazon Adası ve pidesi.

17-27 Ekim 2015  -  “Büyülü Çin - UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’ndeki 8 Yer”
Pekin – Tian’anMen Meydanı – Cennet Tapınağı – Yasak Şehir – Yazlık Saray – Büyük Çin Seddi – Ming Mezarları – Shaolin Tapınağı – Longmen Mağaraları – Xi’an – Terra Cotta Savaşçı Heykelleri – Büyük Vahşi Kaz Pagodası – Xi’an Şehir Surları –  Shanghai Yeşim Buda Tapınağı – Yu Bahçesi – Doğu’nun Venedik’i Suzhou – Tongli – Çin Tıbbı - Çay Seremonisi – Kung Fu – Tang Haneden Şovu – Tongli ve Shanghai’da Tekne Gezileri.

Daha fazla bilgiyi www.aryagezi.com sayfamızda bulabilirsiniz, sorularınız için beni 0543 381 79 11 numaralı telefondan arayabilirsiniz veya [email protected] adresine mail atabilirsiniz.

Anlayışınıza sığınarak, bazı tur programlarımızın kopyalanmaması için, tur akışını WEB sayfamızda yayınlamamış bulunmaktayız. Bize ulaşmanız halinde tarafınıza hemen mail olarak yollanacaktır.

Biz birlikte gezip, hayatımıza anlam katıp, onu güzelleştirmek istiyoruz. Sizleri de bekleriz...

İlkan Sertkaya Tarba (AL 79)
www.aryagezi.com   •   www.aryatours.com  
[email protected]   •   [email protected]

http://orbitserver2012/ald/content.asp?id=1240