HABERLER » Haberler / Duyurular » AL 1990 – 1975 – 1965 – 1955 Mezunlarına Çağrı | AVUSTURYA LİSELİLER DERNEGİ

                                                                                                                                                 
Sayın Mezunlarımız,

25 Nisan 2015 Cumartesi günü okulumuzda yapılacak olan ‘’Strudeltag’’ve ‘’Mezuniyet Kutlaması (25. , 40., 50. ve 60. Yıl)’’ ile ilgili olarak davetiye ve ön hazırlıklar için ekte size bir bilgi formu gönderiyoruz. Bu bilgi formunu doldurup en yakın zamanda bir adet fotoğrafınız ile birlikte elektronik ortamda veya posta yolu ile geri dönmenizi rica ediyoruz.

Formda yer alan özgeçmiş bölümünü, hazırlamakta olduğumuz yıllıklar için muhakkak doldurmanızı önemle rica ediyoruz. Resminizi de aynı yıllık için kullanacağız. Arkadaşlarınıza iletilmesini istemediğiniz bazı bilgileri verip vermeme konusunda tercih tabii ki sizin. Lise eğitiminizden sonraki tahsiliniz ve iş hayatınız ile ilgili bilgileri yazmanız yeterlidir.

Davetiyeler ancak Nisan ayının ilk haftasında gönderileceğinden, dilerseniz şimdiden söz konusu tarihi not almanız isabetli olacaktır. Törene katılmanız bizi ve en çok dönem arkadaşlarınızı sevindirecek ve katılım ne kadar çok olursa, o günler sizin için bir o kadar da anlamlı geçecektir.

Konuyu diğer dönem arkadaşlarınıza da iletebilirseniz arzuladığımız sonuca daha verimli bir şekilde ulaşabiliriz. Bize mutlaka mail veya telefon ile ulaşmalarını sağlamanız çok önemli. Ayrıca sınıf temsilciliğiniz hakkında bize bilgi verebilir misiniz?

AL Türkçe Bilgi Formu    -   AL Almanca Bilgi Formu / SG Absolventenformular

Absolventenverwaltung - Fatma Özge Bilge
Özel Sankt Georg  Avusturya Lisesi ve Ticaret Okulu
Tel.: +90 212 313 49 40  •  Faks: +90 212 249 79 64
[email protected]

http://orbitserver2012/ald/content.asp?id=1161