HABERLER » Haberler / Duyurular » Kitap Yayını: Gizli Şampiyonlar - Prof. Dr. Savaş Tümiş (AL 73) | AVUSTURYA LİSELİLER DERNEGİ

Değerli Arkadaşlarım,


Prof. Hermann Simon’un yazmış olduğu ve dünya literatürüne geçmiş olan ve benim de ikinci yazar olarak ve yayınlanmış 20. lisan olan Türkçe’ye kazandırmış olduğum "Hidden Champions of the 21st Century" kitabı, Kasım 2014 sonunda "Gizli Şampiyonlar – Tanınmayan Dünya Pazar Lideri Şirketlerin Başarı Stratejileri" ismiyle Optimist Yayıncılık’tan çıktı. Son iki senedeki yoğun çalışmamın sonucunu görmenin mutluluğu içindeyim. 

 


Bildiğiniz gibi 1999 yılında bu kitabın ön versiyonunu editörü ve tercümanı olarak Türkçe yayınlamıştım. Yeni kitap ise bu geçen 15 sene içinde bu şirketlerde neler olduğunu ve başarılarının katlanarak neden devam ettiğini anlatıyor. Bunun yanında Türkiyemizdeki Gizli Şampiyonlar’a da değinmekteyiz. Kitabı bugünün yöneticilerine ve de geleceğin genç yöneticilerine, sanayicilere, yeni girişimcilere ve akademisyenlere daha başarılı olabilmeleri için tavsiye ediyoruz.

Bugün bu sevincimi sizlerle paylaşmak istedim. Hepinize sevgilerimle.

Savaş Tümiş (AL 73)

http://orbitserver2012/ald/content.asp?id=1159