HABERLER » Haberler / Duyurular » Yalı Konseri - Quattro Turca / Anadoluhisarı, 20 Nisan 2014 | AVUSTURYA LİSELİLER DERNEGİ

 

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı, 20 Nisan 2014 tarihli salon konserinde QUATTRO TURCA'yı  ağırlıyor. Binnaz Çelik, Günay Çelik, Ceyda Pirali ve Güzin Değişmez; Kültür Bakanlığı İstanbul Devlet Türk Müziği Topluluğu'nda uzun yıllar birlikte çalışmışlar, İş Sanat ve Enka Kültür Sanat etkinliklerinde yer almışlar, yabancı müzik firmaları için emprovize saz ve ses kayıtları çalışmaları gerçekleştirmişlerdir.

QUATTRO TURCA, konserde dinleyicilere değişik kültürlerin etkileri ile bütünleşmiş olan İstanbul musikisinin neoklasik dönem saz eserleri ve şarkılarından oluşan bir repertuar sunacaktır.

Saat 15'de küçük ikramlar eşliğindeki "Semaverde Çay  Keyfimiz"in ardından konser saat 16.00'da başlayacaktır. Bilet kontenjanı sınırlı olduğundan ve etkinlik günü bilet satışı yapılmayacağından detaylı bilgi ve satın alma işlemleri için 0216 462 25 22 no’lu telefondan bizlere ulaşabilirsiniz.

Değerli katkılarınıza şimdiden teşekkür ederiz.

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı 
http://www.hekimbasiyalisi.com/iletisim.aspx

 

http://orbitserver2012/ald/content.asp?id=1021