HABERLER » Haberler / Duyurular » Türk Böbrek Vakfı`ndan Adım Adım Yardımseverlik Koşusuna Davet - Zeynep Siretoğlu Girigin (AL 2000)

Türk Böbrek Vakfı`ndan Adım Adım Yardımseverlik Koşusuna Davet - Zeynep Siretoğlu Girigin (AL 2000)

TÜRK BÖBREK VAKFI'NDAN

                                    ADIM ADIM YARDIM SEVERLİK KOŞUSUNA DAVET


Türk Böbrek Vakfı,  Haziran 2017 ayı itibari ile Adım Adım Oluşumu'nun  Yardım Severlik Koşuları projelerinde desteklenen Sivil Toplum Kuruluşları arasına katılmış bulunuyor.

Vakfımız ile birlikte toplam 46 Sivil Toplum Kuruluşu,  projeleri için ilk olarak 12 Kasım 2017 tarihinde gerçekleşecek “Avrasya Maratonu"nda kendileri adına gönüllü olarak koşu sporunu seven bireysel veya kurumsal koşucular aracılığı ile yardım toplayacaklar.

Vakfımızın bu ilk koşu için projesi, 5 adet hemodiyaliz cihazı alımı...  Hemodiyaliz tedavi yönteminde diyaliz hastalarının yaşamlarının ancak devamını sağlayan hemodiyaliz cihazlarının belirli bir faydalı ekonomik ömrü bulunmaktadır. 12 Kasım 2017 tarihinde gerçekleşecek “Avrasya Maratonu"nda, Vakfımız, Türk Böbrek Vakfı adına koşacak her bir koşucunun kendi yakın çevresinden 1.200.- TL olmak üzere, toplam 150 koşucu ile 5 hemodiyaliz cihazı alımını hedeflemektedir.

Bu cihazlar T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenecek, ihtiyacı olan Devlet Hastaneleri'ne ve Devlet  Üniversitesi Hastaneleri'ne bağışlanacaktır.  Koşucularımızın tshirtleri  ve koşu bafları  Vakfımızca sağlanacaktır.

Türk Böbrek Vakfı “kronik böbrek hastaları” odaklı bu projesi için,  Adım Adım oluşumuna kayıtlı 30.000 bireysel koşucu ile yeni kaydolacak bireysel veya kurumsal koşucular arasından değerli gönüllüler aramaktadır. Bu konuda ön şartlı olmaya gerek yok, spor yapmaya hevesli her yaşta ve her kiloda insan koşabilir, yürüyebilir. Önemli olan farkındalık yaratmaktır, “böbrek hastaları için koşuyoruz” diyebilmenizdir.

Siz Değerli Dostlarımızın bu faydalı  sosyal sorumluluk projemizde Vakfımızı yalnız bırakmayacağınıza inanıyoruz.

Türk Böbrek Vakfı
(adına) Zeynep Siretoğlu Girgin  (AL 2000) / TBV Mütevelli Heyeti Üyesi
 

 

Bölümle ilgili diğer başlıklar

Copyright © 2024 Avusturya Liseliler Derneği
Designed by: OrBiT